Naturalnie z Lasu


Piszą o sobie: Produkty nasze wykonane są według tradycyjnych receptur w wyspecjalizowanych masarniach i są ściśle ekologiczne. Peklujemy je wyłącznie w solance, stosujemy naturalne przyprawy, wędzimy długo w zimnym dymie, paląc drewnem liściastym – olchą i drewnem owocowym a w ostatniej fazie odrobiną jałowca. Nie zawierają one sztucznych barwników, fosforanów, glutaminianu, hormonów i antybiotyków szeroko używanych współcześnie w hodowli.

Pokarm spożywany przez dzikie zwierzęta (żołędzie, pędy roślin leśnych, drobne organizmy ściółkowe oraz rośliny polne) jest nieporównywalnie zdrowszy od pasz przemysłowych.

Przygotowujemy nasze wyroby z pełnym poszanowaniem dla tradycji polskiego masarstwa i etyki łowiectwa. Jesteśmy miłośnikami polskiego lasu i wszystkich produktów z niego pochodzących. Doceniamy ich wartości odżywcze, smakowe i zdrowotne.